Från idé till färdig gestaltning

Scenografi • Utställning & Event

Scenografi & Konceptdesign

Förverkliga dina drömmars scen genom att låta Emanuel Petersson rita nästa scenografi. Emanuel är scenografen bakom Nötknäpparen på Lorensberg, Pang i Bygget på Fredriksdal och många av Carl-Einar Häckners varietéer.

Låt dina utställningar & event bli oförglömliga genom konceptdesign som blandar det bästa mellan strategisk kommunikation och magisk scengestaltning.

Scenografi

Emanuel Petersson har skapat drömska scenografier för både stora och små scener genom åren. Han har blivit hyllad för bland annat Nötknäpparen av Svenska Balettskolan på Lorensbergsteatern, Fredriksdalsteaterns uppsättningar, Carl-Einar Häckners varietéer och Tomas von Brömsen på Lisebergsteatern. Som scenograf har han ett nära samarbete med regisören och det kreativa teamet och skapar utifrån fria eller snäva ramar beroende på önskemål. Hans formgivning präglas av cirkuskitsch, svärta och lekfull detaljrikedom. Han lägger sin själ i att skapa ett unikt uttryck från idé ända till det sista penseldraget när scenen står klar inför premiär.

Förverkliga dina drömmars scen genom att låta Emanuel rita nästa scenografi!

Utställning & Event

Hede Ateljé kan erbjuda unika konceptlösningar för event & utställningar från idé till färdig produkt. Detta genom ett nära samarbete med Lisa Göthberg som har lång erfarenhet av formgivning och strategi för marknadsföring och kommunikation. Lisa har ett brinnande intresse för hållbarhetskommunikation och har skapat kommunikationsmaterial och projektlett event med social och ekologisk hållbarhet i centrum. Hon har även utbildning inom bland annat strategisk hållbarhetskommunikation.

Genom att blanda det bästa mellan strategisk kommunikation och magin i scengestaltning, kan Hede Ateljé skapa oförglömliga koncept för utställning & event!